Novosti Sport Događanja

AK VELIKA GORICA: Aktivni i uspješni na svim poljima

26.04.2018. / Sportska redakcija

Za nedavnog razgovora trener Atletskog kluba Velika Gorica Damir Bošnjak najavio nam je kako se rezultatski boom kada je u pitanju atletika može očekivati sljedeće godine, no i ova je sezona za goričke atletičare i više nego uspješna. O prijašnjim nastupima i pobjedama već smo pisali; no red je da spomenemo i najnovije uspjehe, jer i njih je bilo.

Članovi kluba Borna Čeran i David Livada bili su važan kotačić u postizanju uspjeha kros ekipe Osnovne škole Eugena Kumičića koja je osvojila prvo mjesto na državnom prvenstvu škola održanom u Poreču. Osim, toga mladi klupski članovi aktivni su bili, ali i uspješni na Krosu Sportskih novosti gdje su Borna Čeran, Mara Goluža i Pia Teskera odnijeli pobjede. Zanimljivo je to što su Mara Goluža i Borna Čeran obranili prošlogodišnje naslove najbržih školaraca, a niz uspješnih nastupa najmlađi su zaokružili na HALS-u u Varaždinu.

Na sve ove uspjehe nadovezao se, a tko drugi nego Dino Bošnjak koji je odnio pobjedu u Zadru na Prvenstvu na 10 000 metara.

Podijeli