19.02.2010

Spark objavio rezultate natječaja


Velikogorička udruga Spark objavila je rezultate natječaja za najljepšu ljubavnu pjesmu "Valentinovo 2010". Na natječaj se prijavilo 110 autora, većinom iz Hrvatske ali i nekoliko iz inozemstva, iz Bosne i Hercegovine i Srbije. Uvjete natječaja je zadovoljilo 96 autora.

Prva tri mjesta (četiri pjesme, jer dva autora dijele prvo mjesto, kao i lani) osvojila su diplomu, umjetničku sliku nekog od članova "Sparka" i knjigu. Nagrade najboljima te priznanja za 10 najbolje ocijenjenih radova dodjelit će se na druženje koje udruga organizira slijedeći vikend, u nedjelju 28. veljače od 16 sati, u restoranu Barba Niko u Velikoj Gorici.

Udruga Spark čestita pobjednicima i poziva sve ljubitelje pisanih riječi da im se pridruže na njihovom druženju, a više o udruzi i natječaju pročitajte na njihovim web stranicama.

Udruga umjetnika Spark iz Velike Gorice okuplja osamdesetak pjesnika, slikara i glazbenika. Aktivno djeluje u našemu gradu od 2004. godine, a bavi se izdavaštvom, organizira likovne kolonije i promocije knjiga te izložbe, provodi literalne natječaje te okuplja umjetnike u cilju promocije raznih grana umjetnosti.

Poredak najboljih:
1. Kristijan Blažeković, Bjelovar, Hrvatska, "Hostija ljubavi"
1. Boris Nazansky, Zagreb, Hrvatska, "Ne bih o tome"
2. Amir Selman, Zaprešić, Hrvatska, bez naslova
3. Živko Prodanović, Zagreb, Hrvatska, "U srcu zapisana"
4. Marjan Todorović, Niš, Srbija "Ti..."
5. Jelena Štetić, Zemun, Srbija, "Ljubavna pesma o dva klovna"
 


Komentari
Prikaži ostale komentare ...



Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura