27.10.2010

Snow, Californication, Scar Tissue uživo u Klubu 100

Red Hot Chili Peppers World tribute band ove subote nastupa u Klubu 100. Kako smo i najavili i danas ćemo podjeliti 2 karte, dvoje najbržih koji pošalji svoje podatke na email adresu nagrade@vgdanas.hr osigurat će sebi ulaz na koncert. Ulaznice će se na dan koncerta prodavati po cijeni od 30 kuna.Napomenimo da ovaj bend na turneji u Hrvatskoj će svirati u poznatm klubovima MMC Slavija, Uljanik, Boogaloo pa nastupi tribute benda od strane ovih klubova dovoljno govori o njihovoj kvaliteti.


Komentari
27.10.2010 - ghost
a cuj molim te maju usrala se da nebu mogla komentirati svijece za scenu :)))) majo procitaj neku dobru knjigu kad zapne, nemoj cekati, jedino ak je lova dobra
27.10.2010 - urednik
Svijeće za scenu moja greška, ispravljeno. Drugi svi se mogu komentirati koliko ja pratim situaciju?!
27.10.2010 - MAJA
zakaj se nemre komentirati scena gorica i svijeće za scenu?
27.10.2010 - urednik
Maja N. i Ivan su danas bili najbrži. Ostali više sreće sutra...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife