24.03.2011

Snimite spot za pjesmu Cuga je tuga

Kampanja Cuga je tuga nakon prošlotjedne premijere predstave Mamurluk i predstavljanja druge faze kampanje javnosti još jednom poziva mlade da se uključe u kreiranje sadržaja same kampanje. Ovoga puta traži se video uradak u obliku spota za pjesmu Cuga je tuga u izvedbi Dine Tremensa, a koja je postala zaštitni znak ove kampanje. Djeca i mladi na podlogu pjesme, koju možete preuzeti ovdje, trebaju osmisliti i snimiti spot te materijal do 1. lipnja dostaviti na procjenu.

Sve informacije o načinu predaje gotovog uratka, ili kontakte za eventualne dodatne upite, možete pronaći na stranicama kampanje www.cugajetuga.net, a kao dodatni poticaj povjerenstvo će tri najbolja uradka i nagraditi.

Kada smo već spomenuli premijeru Mamurluka dodajmo da je to bila prilika da se javno i zahvali svim mladima koji su sudjelovali u snimanju reklamnog tv spota Cuga je tuga. Svojevrsna antireklama za alkohol snimana u Velikoj Gorici je ponuđena televizijskim postajama na kojima očekujemo njeno emitiranje. U snimanju spota sudjelovali su mladi Velikogoričani koje ćete imati priliku uskoro vidjeti na malim ekranima.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati