27.03.2011

Slovenska večer - dijelimo karte

Što naši sjeverni europski susjedi imaju za poručiti velikogoričkoj publici možete čuti večeras u Klubu 100 od 20.30 sati u još jednoj Stand up večeri u Klubu 100. Slovenski komičari će nakon tečaja hrvatskoj jezika u POUVG spustiti se u Klub 100 gdje će održati performans pod nazivom "Slovensko večer" te kao i uvijek nas zabaviti s nekoliko šala i pošalica, dogodovština i tužnih životnih ispovjesti.

VGdanas portal danas će podjeliti 3x2 karte za najbržih troje koji nam na email adresu nagrade@vgdanas.hr pošalju svoje podatke i točan odgovor na nagradno pitanje koje glasi: Kako se zove nogometna momčad koja nakon 24. kola 1. Slovenske nogometne lige, odigranog 19. ožujka, drži šestu poziciju. Sveznajući Google pomoći će vam u osvajanju karata.

Za sve ostale koji se neće igrati u našoj nagradnoj igri karte su u prodaji po 10 kuna, a svakako je preporuka dođi nešto ranije da se ugrabe dobra sjedeća mjesta.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife