09.06.2010

Slobodna radna mjesta


Večenji list u današnjem tiskanom izdanju donosi popis radnih mjesta otvorenih u V.Gorici:

Mnogi naši čitatelji koje smo objavljivali u rubrici “čitatelji predlažu” požalili su nam se kako u Gorici nedostaju radna mjesta. Tragom toga obišli smo Zavod za zapošljavanje i saznali koji se poslovi nude na području grada.

Donosimo vam popis onih kojima je rok prijave do kraja lipnja. Tako se još samo do sutra možete javiti za radno mjesto konobarice u obrtu “Zlatna ribica”.

Tehnopak do sljedećeg ponedjeljka, 14. lipnja, prima životopise za radno mjesto komercijalista za interentsku prodaju. Stolari i stolarice svoje životopise mogu predati do srijede, 16. lipnja, za mjesto montažera namještaja. Do 20. lipnja Banić promet prima životopise za čak četiri radna mjesta. Tako će zaposliti agronome, prodavače kemikalija za poljoprivredu, prodavače boja i lakova, kao i blagajnika.

Posao se smiješi i šumarskim tehničarima ako se u Zavod prijave do 26. lipnja, kada je zadnji rok. Do 30. lipnja primaju se molbe za posao samostalnog knjigovođe. Toga datuma ističe i rok za prijavu na mjesto kuhara, a frizeri i frizerke za posao u Zavod se moraju javiti do 1. srpnja. (lk/VLM)Komentari
09.06.2010 - debilander & bu
Gilete.Gilete. Staro perje.Akulumatori. Staro gvožđe,radijatori,bojleri,kade,auti...Sve odvozimo.I više,ako ne pazite.
09.06.2010 - KaensZero
A schvertz-commerce? *cigarete, cigarete*
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati