07.02.2011

Šljakeri poraženi u Splitu, Milinković prvi u regiji

U 14.kolu prve hrvatske kuglačke lige «Šljakeri» su u subotu poraženi od splitskih «Poštara» rezultatom 7:1.

Kuglači su u Splitu gostovali u sljedećem sastavu: Popovčić, N.Uzelac, Stepanić, Kramer, Mehmedagić, M.Uzelac, a jedino je sedamnaestogodišnji Kramer u svom debitantskom seniorskom nastupu «izvukao živu glavu» protiv Splićanina Nikole Muše oborivši 41 čunj više (559-600). Gorički kuglaši u slijedećem kolu ugošćuju MKK Rijeka u izravnom dvoboju za bodove za ostanak u Prvoj ligi.

U Zaprešiću je pak u nedjelju održano Prvenstvo regije centar u sprintu U-23, u kojem je mladi Velikogoričan Karlo Milinković osvojio prvo mjesto. Ovo je još jedan u nizu vrlo dobrih rezultata cijele sezone, pa tako i ovogodišnjih, jer nakon drugog mjesta u tandemu koje je osvojio zajedno s Ivanom Burom, zasigurno Milinkovića očekuje još izvrsnih nastupa. Ovim uspjehom Karlo se plasirao na Državno prvenstvo u istoj kategoriji.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO