14.03.2011

Šljakeri nastavljaju borbu za opstanak

Kuglači Radnika na gostovanju u Zaprešiću protiv drugoplasirane momčadi vratili su se s porazom od 5:3.

Poene za «Šljakere» osvojili su Nikola Uzelac, Luka Popovčić i Josip Kramer. Najučinkovitiji među Zaprešićanima bio je Marijan Papić s 639 srušenih čunjeva i 4 dobivena seta protiv Milana Uzelca, a od Goričana Luka Popovčić s 619 ukupno srušenih čunjeva.

Kao što su nedavno  najavljivali, Šljakeri su dali priliku mladom Karlu Milinkoviću za debitantski nastup sa seniorima u 1.hrvatskoj kuglačkoj ligi. Mladi Milinković tako je odigrao 2:2 u setovima protiv iskusnog protivnika Fučkara, no poen je pripao Zaprešiću zbog većeg broja srušenih čunjeva.

Trenutno na predzadnjem mjestu, Šljakeri nastavljaju borbu za ostanak u ligi. U 18.kolu očekuje ih susret kod kuće protiv Konikoma iz Osijeka.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 21. siječnja u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.
KK GORICA - KK JOLLY JBS
U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO