08.12.2010

Slijedeći tjedan isplata božićnica umirovljenicima

Umirovljenici koji imaju mirovinu manju od 1700 kuna i ove godine će od Grada dobiti božićnicu i tako barem malo poboljšati blagdanski budžet. Isplate će se goričkim umirovljenicima vršiti od 13. do 17.prosinca u prostorijama Vatrogasnog doma, Zagrebačka 3, u vremenu od 9 do 15 sati.

Pravo na 400 kuna božićnice imaju umirovljenici s penzijom manjom od 1000 kuna dok oni s mirovinom od 1000 do 1700 kuna mogu podići božićnicu u iznosu od 250 kuna.

Pravo na božićnicu ostvaruju umirovljenici koji imaju prebivalište na području Grada Velike Gorice. Pri isplati potrebno je predočiti osobnu iskaznicu i odrezak za mirovinu od mjeseca listopada 2010. godine, odnosno obavijest o mirovinskim i invalidskim primanjima poslovnih banaka za mjesec listopad 2010. godine.

Podsjetite bake i djedove sljedeći tjedan da ostvare svoje pravo i podignu božićnicu jer nakon 17.prosinca božićnice se više neće isplaćivati.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.