08.12.2009

Skandal party


Skandal party, naziv je programa, koji u Klub 100 dovodi gypsy band „Skandal“ iz Pule koji balkanske ritmove na raznim udaraljkama spajaju sa house glazbom. Zvijezde večeri pomoću električnih bubnjeva i akustičnih udaraljki daju još više ritma house glazbi koju će vrtiti DJ.


Iz Pule također dolazi i 5-Dj-a koji zajednički nastupaju pod nazivom Insane beats. Grupa svojim programom najviše se drži progressive house i trance setova, ali nisu im ni strani izleti u srodne muzičke pravce.


Tu je i dvojac Matej&Matijas koji u svojim nastupima spajaju živahne glazbene ritmove prepune beatova poput fidget housa, drum n bass-a, speed garage i sličnih electro žanrova.


Kako god bilo Stotkom će odjekivati živahni zvukovi i nabrijani ritam što bi trebalo biti dovoljno da vas zadrži veselim cijelu noć, a pomoći će i stock-cola party sa sniženom cijenom ovoga pića.


Zagrijavanje za Skandal party počinje već oko 18 sati u Caffe baru Passage gdje vas očekuje koktel Tequila sunrise za 20 kn i shooter Kamikaza za 13 kn.
Komentari
10.12.2009 - jamesbond007
to ce biti škandal!!!! nesumnjam uopce da nece biti tarapana....
10.12.2009 - cool232
skandal je surprise :) veni,vidi mozda i vici :P
08.12.2009 - tomek656
Prati ih dobar/loš glas da su uvijek prisutni kad neki skandal izbije.Ne izazovu ga oni nego jednostavno se nađu tu negdje kad se desi kenjac.Evo baš prošli pu kad su bili tu je Vlatka Dolores nazvala glupom-I TO U LICE...mislim ono...
08.12.2009 - ivan
Hoće li izvesti neki skandal ili neš? Čemu "skandal"?
08.12.2009 - tonia
jedva čekam. vidimo se =)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife