09.09.2010

Širenje vodovodne mreže u Petrovini

U neselju Petrovina, točnije u dvije ulice Istarske i Pokupske, počela je gradnja vodovodne mreže. Riječ je o dvije ulice koje jedine nisu imale mogućnost opskrbe vodom, a mještani su u više navrata u proteklim godinama tražili izgradnju mreže.

 – Često su nam obećavali, ali nisu počinjali s radovima. Sada su radovi u punom jeku i sad vjerujemo da ćemo konačno i mi dobiti osnovne uvjete za život – poručio je predsjednik Mjesnog odbora Mirko Balić. 

Vrijednost radova je 299.104,95 kuna, a rok završetka 6. listopada 2010. Trasa cjevovoda u Istarskoj i Pokupskoj ulici se nastavlja na trase već postojećih cjevovoda. Izgradnjom vodovodne mreže omogućiti će se spajanje na istu 40-tak novo izgrađenih kuća. Ukupna duljina cjevovoda je 966 m, a izradit će se 3 revizijska okna, te postaviti 5 nadzemnih hidranata.


Komentari
10.09.2010 - cool232
Praise the lord!!! još da dobiju i ADSL di češ bolje :)
10.09.2010 - Mariovg
Hvala Bogu da će ljudi koji žive 5 km od centra Gorice u 21 stoljeću napokon dobiti vodu.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati