01.07.2010

Seminar o EU fondovima

Večeras u 19 sati u društvenom domu u Vukovini, Stara cesta bb, održat će se seminarsko predavanje na temu „Gospodarstvo i korištenje europskih fondova u jedinicama lokalne samouprave“ kojega organizira Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati Velike Gorice.

Seminar se organizira s Političkom akademijom HNS-a koja unutar ove stranke se bavi obrazovanjem stranačkih dužnosnika, iako je otvorena i svim zainteresiranim građanima, a djeluje na županijskim razinama. Teme koje obrađuje Politička akademija najčešće su vezane uz funkcioniranje jedinica lokalne samouprave, preko predavanja na temu liberalizma, raznih predstavljanja zemlja, programa, projekata i tako dalje.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.