06.10.2010

Sastanci s predstavnicima poplavljenih područja

Danas je održan drugi u nizu sastanaka s predstavnicima mjesnih odbora poplavljenih područja. Tako su o stanju na terenu razgovarali zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec, pročelnik za mjesnu samoupravu Dražen Bačurin i predsjednik Mjesnog odbora Ribnica Tugomir Hlopec.

Grad će prema popisu kojeg dostavi Mjesni odbor najugroženijim obiteljima isplatiti pomoć, a paralelno s time povjerenstvo za procjenu šteta obilazi teren kako bi se utvrdila prava na naknadu šteta poplavljenim obiteljima. Uz Grad, koji je donio i mjere za pomoć građanima na sjednici Gradskog vijeća, očekuje se i pomoć Zagrebačke županije i države - poručuju iz Gradske uprave.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura