16.12.2010

Šareni bomboni

Dvorana Galženica u istoimenu Domu kulture večeras će biti pozornica za koncert Šareni bomboni koji započinje u 19.30 sati.

Josipa Lončar, sopran, Vedrana Zrnić, sopran (po potrebi i mezzosopran), Bojan Pogrmilović, bariton i Lana Bradić, glasovir osmislili su program u kojem su povezali sve moguće glasovne kombinacije u solima, duetima i tercetima, te se pozabavili s duhovnom i svjetovnom tematikom kroz gotovo sva glazbena razdoblja.

Pregršt solo pjesama i opernih arija isprepleten duetima i tercetima dotakao je veliki broj najvećih svjetskih skladatelja i neka od njihovih najatraktivnijih vokalnih djela. Tako su se zajedno našli i Bach i Händel, pa potom Haydn i Mozart, ali tu su i Dvořak, Wagner, Derlibes ili Verdi,  pa čak i Gershwin a i neki naši skladatelji prije svih Gotovac.


Komentari
21.12.2010 - ...
zasto ne najavite dan-dva prije koncert a ne na isti dan...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati