11.09.2010

Sajamski vikend

Na parkiralištu tržnog centra u Velikoj Gorici jučer je otvoren Jesenski sajam poduzetništva i automobila kojega možete besplatno pogledati još danas i sutra do 19 sati. Sajam je otvorio gradonačelnik Dražen Barišić, a posebni gosti sajma bili su rukometaši CO Zagreb predvođeni najboljim igračem svijeta Ivanom Balićem.

Na otvorenju su se okupili predstavnici vodstva Grada, županije, institucija, udruženja obrtnika i mnogo važnije poduzetnici. Na sajmu se predstavlja 50-tak izlagača od čega 13 velikogoričkih obrtnika te 20-tak autokuća koje su izložile brojne modele noviteta iz autoindustrije.

sajam1.jpg

Ispred organizatora direktor E-Radia poručio je poduzetnicima da mu je želja da im radio postane partner te da kroz promociju svoga rada ostvare svoje poslovne ciljeve. Vesna Škare Ožbolt naglasila je kako i ovaj događaj potvrđuje da je Velika Gorica sajamski grad, a na upravi grada je da omogući da se razvija i dalje u tome smjeru. Zamjenik župana Rudolf Vujević rekao je kako u ovim vremenima pomoć države gospodarstvu je neophodna.

sajam2.jpg

Obraćajući se izlagačima gradonačelnik Barišić je rekao: "Treba vas podržati i pomoći sada kada je najteže". Dodaje kako se u V.Goricu trenutno investira 2 miljarde kuna od čega 1,3 miljarde otpada na cestogradnju: "Sav tranzitni promet će zaobići V.Goricu i time ćemo dobiti novu šansu da grad postavimo na noge". Uskoro se otvara škola u Ščitarjevo, iščekuje se početak gradnje distributivnog centra, a Gorica je dobila i prvu podzemnu garažu u tržnom centru kojega očekuje revitalizacija.Komentari
12.09.2010 - tomi
Bar se nešto događa u Gorici.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati