16.02.2010

Rukometni kup Gorici


U subotu 13. veljače u organizaciji ŽRK Udarnik održan je Kup Grada Velike Gorice za seniorke. Na turniru su, osim kluba domaćina, nastupile ŽRK GORICA, RK TREŠNJEVKA 2 I ŽRK MLINAR Križevci.

Prvu utakmicu odigrale su rukometašice Udarnika i Mlinara rezultatom 30:24, drugu ŽRK Gorica i RK Trešnjevka 2 s rezultatom 30:23, a u finalu su se našle goričke ekipe. Konačni redoslijed: 1. ŽRK Gorica, 2. ŽRK Udarnik i 3. RK Trešnjevka 2.

Pokale i medalje prvoplasiranim ekipama dodijelio je Ervin Kolarec, zamjenik gradonačelnika Velike Gorice. Najboljoj igračici turnira (Renata Budimir – ŽRK Gorica), najboljoj strijelkinji (Ines Glusak – ŽRK Mlinar) i najboljoj golmanici (Mia Mimica – ŽRK Gorica) turnira nagrade je dodijelio predsjednik ŽRK Udarnik gosp. Marijo Zdelar.


zrkgorica.jpg
Rukometašice Gorice pobjednice su turnira Kup Grada Velike Gorice

Suci turnira su bili Hrvoje Rogić i Marko Duspara, ozljede je sanirao fizioterapeut Božo Marčec, dok su zapisnik vodili Ana-Marija Paić i Ivan Đankić.

U povodu 10-te obljetnice osnutka ŽRK Udarnik gosp. Igor Panadić, trener ŽRK Udarnik, dodijelio je plaketu i cvijeće gđi Olgi Vađon, jednoj od osnivačica kluba. Turnir je protekao u dobrom raspoloženju i ozračju, a ŽRK Udarnik i ovom prilikom želi zahvaliti Gradu Velikoj Gorici i Zajednici športskih udruga grada Velike Gorice što su prepoznali ovaj turnir kao i cjelokupan rad ŽRK Udarnik, kao i Panadić sportu na nagradama za najbolju igračicu, strijelkinju i golmanicu turnira.


Komentari
10.03.2010 - komentator
Nema veze dogodine će im za kaznu uzeti sve nagrade a do tada uzima drugima evo nešto iz Umaga ZAVRŠNICA ZA KADETKINJE ( igračice rođene 1992 i mlađe ) Umag, od 04. do 07. ožujka 2010.LISTA STRIJELACA: Diana Sabljak RK „TREŠNJEVKA“ 46 Ana Maraš ŽRK „VRANJIC“ 34 Kristina Pasarić RK „LOKOMOTIVA“ 28
10.03.2010 - cool232
pa ako nisu prije mjesec dana kad je rukometni kup bio aktualan prsoto sumnjam da će i sad...
10.03.2010 - komentator
Nemam njihovu mail adresu da ih pitam, no smatram ako je RK Udarnik pogriješio red je da isprave geršku.
27.02.2010 - urednik
ovo je priopćenje RK Udarnika(organizatora) pa vjerujem da su podaci točni.
27.02.2010 - komentator
a da se dogovorite tko je bio najboli strijelac RVG Najboljom igračicom turnira proglašena je Renata Budimir iz Gorice, iz čijih redova dolazi i najbolja vratarka Mia Letica, dok je najbolji strijelac Diana Sabljak iz Trešnjevke
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati