06.09.2010

Rukometaši u Premijer ligi krenuli pobjedom

Rukometni klub Gorica pobjedom s 4 pogotka prednosti protiv RK Karlovačka banka krenuo je u novu sezonu najjače hrvatske Premijer lige.

Ljubitelji rukometa, i to u broju kojemu se treba nadati tokom cijele sezone, u srednjoškolskom centru gledali su odličnu predstavu domaćih rukometaša koji su tokom cijele utakmice držali prednost od nekoliko pogodaka. Na odmor se otišlo s rezultatom 15:13, a pri isteku 60 minuta semafor je pokazivao rezultat 30:26 za rukometaše Gorice. Prvo ime momčadi s 11 pogodaka bio je Dario Vozab.

1kolorkgorica.jpg
Domaći rukometaši nisu davali predaha karlovačkoj obrani

Slijedeća utakmica igra se ovoga vikenda u gostima kod Medveščak NDF-a koji je prošlu sezonu završio na 14. mjestu Premijer lige. Medveščak je prvu utakmicu sezone protiv Buzeta završio neriješeno.
Komentari
07.09.2010 - hrvoje
Nadam se da se prvi mačići ovdje neće u vodu bacati!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO