29.09.2010

Roditeljstvo na drugačiji način

Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica organizira grupni tečaj za roditelje pod nazivom "Roditeljstvo na drugačiji način". Grupa je namijenjena radoznalim roditeljima koji žele otkriti ili utvrditi kako pristupiti roditeljstvu drugačije, preispitati svoj stil i način odgoja te razviti kvalitetniju komunikaciju i roditeljske vještine.

Program se odvija u grupi s malim brojem polaznika kroz 12 susreta koji se održavaju jednom tjedno u večernjim satima, a sudjelovati mogu oba ili jedan roditelj. Grupu vodi Iva Bačurin, dipl. socijalna radnica. Upisati se možete do 02.11.2010.g., a sve informacije dobiti u Centru za djecu mlade i obitelj.

Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.