30.10.2010

Riješen niz provala

Riješen je niz provala u obiteljske kuće koje su se događale tokom proljeća na velikogoričkom području. Policijski službenici velikogoričke postaje utvrdili su da je 23-godišnji muškarac počinio najmanje šest provala.

Provalnik je ulazio u obiteljske kuće iz kojih je otuđivao nakit, novac i druge vrijednosti te je u svom pohodu po Velikoj Gorici počinio privatnim osobama štetu od čak 230 tisuća kuna. Policijski službenici utvrdili da je 23-godišnjak prije počinjenja kaznenih djela obilazio obiteljske kuće provjeravajući navike oštećenih kao što su njihovo izbivanje iz kuće, gdje parkiraju osobne automobile i slično. Za svako kazneno djelo teške krađe provaljivanjem kupovao je nove tenisice koje bi nakon počinjenja bacao. Nakit je prodavao "na malo" u zlatarnicama na području Grada Zagreba.

23-godišnji provalnik po dovršenom kriminalističkom istraživanju odveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati