14.02.2011

Revija frizura za Valentinovo

Kako spojiti Valentinovo, grčkog Boga i reviju frizura danas su pokazale učenici frizerskog smjera Srednje strukovne škole Velika Gorica.

frizuregrčka2.jpg
Srednjoškolci su se dobro zabavili na svojoj priredbi ponosno pokazujući kreacije

Povodom dana zaljubljenih u prostoru srednjih škola organizirali su izložba frizura u koju su uklopili kostime i ples. S obzirom da je grčki bog Amor bog ljubavi, tema revije je stara Grča pa je i sve odisalo u antičkom stilu. Kako bi što bolje dočarale Antiku učenice su napravile grčke frizure, dizajnirale toge i osmislile koreografiju za plesni dio praćen grčkom glazbom.

frizuregrčka.jpg
Podršku frizerima dao je i gradonačelnik Dražen Barišić te njegov zamjenik, ujedno i ravnatelj Strukovne škole, Stjepan Kos

Uz ovu izložbu cijeli dan u Srednjoškolskom centru posvećen je ljubavi. Pod odmorima sviraju nježni taktovi ljubavne glazbe, a uz to prostore školskog centra, Ekonomske, Gimnazije i Strukovne škole, učenici su uredili u znaku Valentinova.

autor: Ana Peternac / VGdanas.hr


Komentari
14.02.2011 - buzdovan
Endsieg Ti naravno znas da se to fura u Mraclinu....
14.02.2011 - Endsieg
ne jebi, tak se fura u Mraclinu!
14.02.2011 - kiki
a gle ravnatelja kosa izgleda kao mraclinski štakor,cure pa kaj ste mu to od kose napravili
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati