16.06.2010

Revija filmova

Revija filmova "Može i bez Hoolywooda" u kinu Gorica traje još do ove subote i donosi filmove svjetske produkcije nagrađenih na svjetskim filmskim festivalima. Filmovi se prikazuju svake večeri u 21 sat do 19. lipnja, a ulaznice su po cijeni od 10 kuna. Popis filmova i dan prikazivanja pogledajte ovdje.

Ovogodišnji filmovi dobitnici su prestižnih filmskih nagrada od Berlina, Canna, Mostre, Oscara i drugih festivala, a jedina razlika koja ih dijeli od poznatijih nam filmskih naslova je to da nisu iz hoolywoodske produkcije te im je naglasak na priči umjesto specijalnih efekata. Bit će tu filmova iz Kanade, Rumunjske, Italije, Šri Lanke, Francuske pa sve do Perua i Australije, od kriminalističkih, trilera, komedija do drama.

Da se radi o kvalitetnim i od strane gledatelja prepoznatim filmovima, osim svjetskih nagrada, govori i to da najpoznatiji svjetski portal www.imdb.com, na kojemu gledatelji sami ocjenjuju filmove, ovim naslovima daje visoke ocjene. U prosjeku filmovi imaju ocjenu 7,4 od 10, a samo za usporedbu recimo da je ocjena Avatara 8,4 dok je po njima najbolji ikada snimljen film Kum s ocjenom 9,1.

Portal VGdanas.hr u suradnji s POUVG svakoga dana daruje po 5 ulaznica, a sve što treba napraviti je poslati ime i prezime, te naslov filma koji želite pogledati, na email adresu nagrade@vgdanas.hr. Jedna, dvije, tri karte vam trebaju, nama je svejedno - samo pogledajte ove dobre filmove!Komentari
11.06.2010 - cool232
probajte dijelit karte za Lampaše možda se netko i javi hahahahaha :P
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura