07.05.2010

Recycle The Future


U Galeriji Galženica postavljena je nova skupna izložba pod nazivom Recycle The Future koju možete razgledati do 30. svibnja. Na izložbi svoje radove predstavljaju Tonka Maleković, Paul Matosic, Tanja Perišić i Aleksandrija Ajduković.

recyclefuture.jpg

Paul Matosic i Tonka Maleković od odbačenih informatičkih dijelova složili su instalaciju koja zauzima cijeli donji kat galerije, a tema je ekološki aspekt doživljaja suvremene robne proizvodnje. A. Ajduković nizom fotografija prikazuje kineske imigrante u Srbiji i domicilno stanovništvo koji poziraju reklamirajući nepostojeći kineski deterdžent time pokazujući na komičnu stranu globalnoga tržišta. Problem budućeg razvoja društva zasnovanog na neograničenoj proizvodnji tema je vještih fotografskih montaža Tanje Perišić.

Klikni za uvećanje:Galerija Galženica je otvorena svakog radnog dana, osim ponedjeljka, od 10 do 19 sati te vikendom od 10 do 13 sati i ulaz u nju je slobodan.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati