10.08.2010

Razmjena udžbenika

Razmjena udžbenika koju organizira Dječji odjel Gradske knjižnice pokazala se kao prijeka potreba, uzimajući u obzir velik odaziv građana na prvi dan razmjene.

Vruće ljetno poslijepodne nije spriječilo desetine roditelja i osnovnoškolaca da svoje udžbenike razmijene u zgradi Pučkog otvorenog učilišta. Hodnik koji vodi prema Dječjem odjelu bio je ispunjen udžbenicima, a roditelji i učenici su pregledavali popise tražeći neki od potrebnih naslova.

- Kako još službeno nisu organizirane razmjene u školama niti na nivou grada, a možda ih neće ni biti, knjižnica je odlučila dati prostor da roditelji mogu negdje razmijeniti knjige i tako uštedjeti - rekli su nam djelatnici Gradske knjižnice.

razmjenaudžbenika.jpg

Roditelji i učenici sami donose knjige i sve je na dobrovoljnoj bazi. Knjige se ne mogu prodavati, ali ipak moglo se čuti roditelje na hodnicima koji izmjenjuju brojeve i dogovaraju razmjene knjiga.

Ukoliko tražite ili nudite udžbenike prijašnjih godina, a koji su upotrebljivi možete to učiniti do kraja kolovoza. Razmjena se održava ponedjeljkom, srijedom i petkom od 16 do 19 sati odnosno utorkom i četvrtkom od 9 do 12 sati.Komentari
11.08.2010 - ghostd
Odlična stvar :) koju je pokrenula i realizirala već prošle godine Sandra Milašinčić Novaković uz podršku Kluba 100. Pohvale onome tko je to prepoznao i nastavio pomagati roditeljima i djeci :)))
10.08.2010 - cool232
supoer stvar, mada i GVg radi nešto slično ako se ne varam :)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati