16.06.2010

Rakarska zatvorena do kraja lipnja

U tijeku su radovi na sjevernoj obilaznici koja se odvaja od Sisačke ulice, kod veterinarske stanice, prolazi pokraj piste, te preko puta pročistača skreće prema stadionu Radnika. Obilaznica nastavlja prema Fizirovoj ulici i zagrebačkom aerodromu.


Zbog radova na ovom dijelu trase, već je mjesec dana zatvorena i Rakarska ulica, pa mještani ovoga dijela grada koriste alternativne pravce.
Prema riječima Domagoja Broza iz Hrvatskih cesta, najavljeno otvorenje Rakarske ulice za 15. lipnja bit će ipak odgođeno za nekoliko dana. Inače završetak cijele obilaznice očekuje se, kaže Broz, početkom nove školske godine. Završetkom sjeverne obilaznice skratit će se prolazak kroz Veliku Goricu, ali i smanjiti promet kroz sam centar grada.


izvor: rvg.hr /amKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura