24.01.2011

Radnik podijelio bodove

Kuglači Radnika ugostili su osječke kuglače Kandita s kojim su, iako s više srušenih čunjeva, morali podijeliti bodove nakon ukupnog rezultata od 4:4.

Raspored igrača presudio je da unatoč tome što su Goričani srušili 69 čunjeva više od gostiju bodovi se podijele. Među domaćom ekipom najbolji Nikola Uzelac sa 627 srušena čunja iz svoga seta, a podjedinačni set uzeo je jedino još Mehmedagić dok su Popovčić i Milinković ostali kratki za tek par čunjeva.

- Borba za opstanak se nastavlja, bit će zanimljivo do kraja a mi još uvijek vjerujemo da ga možemo ostvariti - poručuju iz Radnika.

radnikkandit.jpg
Na domaćem terenu pobjeda je izmakla unatoč više srušenih čunjeva (foto: KK Radnik)

Nakon odigranih 13 kola velikogorički kuglači nalaze se na predposljednjem mjestu s 3 pobjede, jednom nerješenom utakmicom i 9 poraza. U slijedećem kolu gostuju u Spliti kod treće momčadi 1.HKL-a Poštara.

Za dobre kuglačke vijesti pobrinuli su se juniori Josip Kramer i Karlo Milinković koji su ispred kombinacija Medveščaka i Zaprešića osvojili Prvenstvo regije centar za 2011.godinu u konkurenciji parova mlađih juniora U18.
Komentari
24.01.2011 - jura
čini mi se dva
24.01.2011 - tvrtko
koliko klubova ispada iz lige??
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 21. siječnja u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.
KK GORICA - KK JOLLY JBS
U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO