08.02.2010

Put u Kathmandu


Hrvoje Ivančić proveo je šest mjeseci putujući iz Hrvatske preko Turske, Sirije, Irana, Pakistana i Indije do Nepala. Svoj put je uredno dokumentirao fotoaparatom i kamerom, a što je sve vidio i doživio možete saznati u utorak u 19 sati u gradskoj vijećnici u Pučkom otvorenom učilištu.

Pogledajte kako žive beduini u Sirijskoj pustinji, upoznajte pleme Kalasha u planinskom gorju Hindukush i prošećite Pakistanom te bacite pogled u svete Indijske gradove.

Uz predavanje popraćeno video i foto-projekcijama postavljena je i izložba fotografija koja ostaje otvorena do 15. veljače. Izložba dvadeset i jedne fotografije sažeti je put do Nepala na kojem je jasno vidljivo kako se kulture i običaji mijenjaju s odmicanjem na Istok.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati