10.02.2011

Pustio pse na policajce, a potom ih napala 14-godišnjakinja

Velikogorički policajci jučer su se nemalo iznenadili na intervenciji po prijavi za kršenje obiteljskog zakona u mjestu Dubranec. Policiju je pozvala supruga G.P.-a (42) zbog nasilničkog ponašanja.

Nešto iza 20 sati po dolasku na intervenciji policajci su od 42-godišnjaka zatražili da s njima pođe u policijsku postaju što je on odbio. Umjesto da mirno ode s policijom on je na policijske službenike pustio svoja dva psa koja su nasrnula na policajce i pritom im izgrizla odoru.

G.P. je tada dozvao svoju 14-godišnju kćer uz povike da mu donese bombu. Djevojka je potom izašla iz kuće i počela rukama i nogama lupati policijske službenike, a kasnije je utvrđeno da nije bilo bombe u kući.

Unatoč susretu s psima i djevojčicom nije bilo ozlijeđenih niti potrebe za liječničkom pomoći. Četrdesetdvogodišnjak i 14-godišnjakinja su dovedeni u službene prostorije i očekuje ih prijava zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju dužnosti.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.