15.12.2010

Puki NACIONALE

Večeras u 18 sati u Knjižari VBZ-a, Zagrebačka 33, održat će se promocija biografije velikogoričkog novinara i medijskog tajkuna Ive Pukanića pod nazivom "Puki NACIONALE". U predstavljanju knjige sudjeluju Borivoj Radaković, Saša Božić i autor biografije Dražen Stjepandić.

Pukanić je u Stjepandićevoj knjizi opisan kao ambiciozan mangup koji je znao biti u dugogodišnjim ljubavnim vezama s više žena istodobno. Stjepandić donosi i neke do sada nepoznate detalje o načinu na koji je Pukanić stekao svoje bogatstvo te postao jedan od vodećih medijskih tajkuna u Hrvatskoj.

Prikazani su i njegovi kontakti s ljudima svih fela – počevši od političara, bankara, sportaša, poduzetnika, pa do ljudi o kojima se uglavnom čita u novinskim crnim kronikama. Razotkrivanje mnogobrojnih političkih i kriminalnih makinacija priskrbilo mu je silan ugled, ali su i brojne afere u njegovu privatnom životu taj ugled narušavale,
pa je stav opće javnosti prema njemu neprekidno oscilirao.

puki nacinale pozivnica VG.jpg


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati