17.09.2010

Ptice, gljive, ribe radionica

Agencija za društvene promjene organizira u nedjelju 19.rujna u Dubrancu, drugu iz serije aktivističkih radionica na teme: PTICE, GLJIVE, RIBE. Dan započinje u 12 sati predavanjem na kojemu će se čuti nešto više o životu ptica koje nas okružuju, o ribama koje se mogu uzgajati u brdima i o osnovama gljivarenja.

U 14 sati kreće se na odlazak u prirodu, na brojanje ptičjih vrsta, istraživanje dobrih mjesta za ribnjake i prikupljanje jestivih vrsta gljiva, a po povratku će se pripremiti ručak od ubranih gljiva te rasprava  kako unaprijediti suživot s gljivama, ribama i pticama iz perspektive civilnog sektora i/ili ekološkog poduzetništva. Radionica će završiti u 18 sati.

Grad Velika Gorica financijski podupire projekt te će Agencija osigurati sve za turopoljski grah, vegetarijanski gljivarski gulaš (gljive morate ubrati sami:)) te kavu i sokove. U slučaju kiše gljiva će biti više - poručuju organizatori, a podsjećaju da se prigodne odjenete za dan u prirodi.

Za sudjelovanje se možete prijaviti na email adresu renesansa@email.t-com.hr ili telefonski na 091 52 32 901.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati