21.06.2010

Prvi dan ljeta!

Uz duge rukave i kišobrane danas smo dočekali prvi dan ljeta. Iako nas vremenske prilike više ne mogu iznenaditi valja reći da u posljednjih 15 godina prvi dan ljeta nije bio ispod 20 stupnjeva Celzijevih.

Jutros smo se probudili na svega 12 Celzijevih stupnjeva, a niti tokom dana temperatura se neće znatnije mijenjati. Ipak današnji dan bi trebao biti najhladniji i najtmurniji ovaj tjedan, a dugoročne prognoze najavljuju primjerenije ljetu temperature od ovoga vikenda pa nadalje.

Temperature će od danas nadalje tokom tjedna lagano rasti te ćemo imati vikend s temperaturama iznad 25 stupnjeva. Vjetar koji dodatno pojačava osjećaj hladnoće također će se postepeno smirivati. Kako će i olovni oblaci ponovno dopustiti  da na koži osjetimo sunce poznatu pjesmu Animatora "Ljeto nam se vratilo" moći ćemo zapjevati tek za 2-3 dana. Do tada uvježbajte stihove :)

Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura