02.06.2010

Prvaci kod gradonačelnika

Gradonačelnik Dražen Barišić i njegovi suradnici jučer su priredili prijem za nogometaše, upravu i suradnike HNK Gorice koji su u prvoj sezoni postojanja izborili prvo mjesto u Trećoj ligi, a time i ulazak u viši stupanj natjecanja.

 - Možemo biti ponosni što imamo zdrav klub neopterećen prošlošću, prvenstveno bez financijskog utega, koji ima svijetlu budućnost - poručio je zamjenik Ervin Kolarec pojavljujući daljnju podršku Grada ovome klubu.

Čestitke nogometnom klubu uputio je i Gradonačelnik Velike Gorice koji je najavio da će i navijačima ovoga kluba grad uskoro osigurati prostor za djelovanje.

hnkgorica1.jpg
HNK Gorica trebao bi biti stožerni klub Turopolja od čega će imati koristi svi klubovi u kraju, najavljuju odgovorni

Predsjednik uprave HNK Gorica Nenad Črnko zahvalio se na podršci projektu koji je Veliku Goricu vratio na nogometnu kartu Hrvatske jer je HNK Gorica sada među 30 najboljih hrvatskih klubova.

- Teško je bilo spojiti dva kluba i posložiti 30 igrača te u prvoj sezoni osvojiti prvo mjesto. U novoj sezoni želimo čvrst kolektiv kako bi HNK Gorica bio stabilan drugoligaš - poručio je nenad Črnko.

Predsjednik uprave i resorni zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec složili su se da ovaj nogometni klub nije spreman za ulazak u prvu ligu te to niti nije ambicija kluba u narednim godinama. HNK Gorica bit će stožerni klub ovoga kraja od čega će i ostali velikogorički klubovi i igrači imati značajne koristi - zaključili su.

Nakon nogometaša danas su u posjeti Gradskoj upravi bili predstavnici Kuglačkog kluba Radnik koji je također ušao u prvu ligu natjecanja. Tim povodom gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić u znak podrške im je poklonio komplet dresova. Slijedećeg tjedna gradonačelnik će primiti Rukometni klub Gorica koji je izborio prvo mjesto u 1.HRL i od slijedeće sezone će nastupati u Premier ligi, najvišem stupnju natjecanja u Hrvatskoj.


kuglačikodgradonačelnika.jpg
Predstavnici Kuglačkog kluba Radnik s gradonačelnik Barišićem i zamjenikom Kolarcem


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 21. siječnja u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.
KK GORICA - KK JOLLY JBS
U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO