10.08.2010

Proširen vrtić u Donjoj Lomnici

Radovi u područnom dječjem vrtiću u Donjoj Lomnici završeni su, trenutačno se postavlja ograda i uređuje okoliš.


Naime, uređivanjem prostorija u područnoj osnovnoj školi vrtić će moći primiti dvadesetak mališana jasličke dobi, odnosno kapacitet je povećan za jednu odgojnu skupinu.


Uređeni je objekt dvorištem povezan s područnim vrtićem, u kojemu je 50 mališana iz dviju odgojnih skupina smješteno u prostorijama Doma zdravlja. Školsko je dvorište sada i ograđeno, tako da su djeca sigurna kada prelaze iz jednog objekta u drugi, a bezbrižno će se moći i igrati u dvorištu.


– Osim što je povećan kapacitet dječjeg vrtića u Donjoj Lomnici, važno je i to što su obnovljene i školske prostorije te uređen okoliš za najmlađe Lomničane – poručio je dogradonačelnik Ervin Kolarec. Dodao je kako je Gorica prvi grad koji je donio Plan mreže u skladu s novim propisima Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te da se u Gradu ozbiljno razmišlja o gradnji novoga dječjeg vrtića. 


izvor: Večernji listKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati