24.02.2010

Prometni redari kod Hribara


Pješački prijelaz između osnovne škole Nikole Hribara i crkve Sv. Petra i Pavla od danas će čuvati prometni redari koji će tamo biti u vrijeme početka i kraja školskih smjena.
Riječ je o svakodnevnom dežurstvu u jutarnjem terminu od 7:15 do 8:15, podnevnom od 11:00 do 14:00 sati i večernjem od 17:00 do 19:30.

Ovo je primjereno rješenje dok se u potpunosti ne riješi kvalitetan pješački prijelaz stoji u priopćenju Grada. Konačno rješenje bit će u sklopu rekonstrukciju ul. Andrije Kačića Miošića do ul. Slavke Kolara koje se očekuje do kraja ove godine. Tada će pješački prijelaz dobiti semafor za pješaka koji je zaustavljati promet Kačićevom kako bi pješaci prošli preko ceste.

Iako smo i do sada poduzeli mjere, postavljanjem signalizacije, očito je da nije dovoljno. Zato će već od danas kod škole dežurati redari i regulirati promet u periodu školskih smjena – poručio je gradonačelnik i zamolio i same vozače za više opreza u prometu.

Uz prometne redare sigurnost će povećati i postavljanje prometne signalizacije i novih ležećih policajaca koji će zamijeniti dotrajali stari i jedan nešto noviji koji je uništen tokom zime.Komentari
25.02.2010 - ivan
Zalažem se za semafore svakih 30 do 40 metara... taman razvrtis do treće pa po kočnici...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

-izložba slika hrvatskog slikara
-izložbeni prostor POUVG-a