13.05.2009

Progressive night open air party


U moru kulturnih, pop i rock te političkih zbivanja kojima nas se bombardira ovih vikend pojavio se i jedan ne tako uobičajen događaj. Dakle, u petak 15. svibnja open air tulum pod nazivom Progressive night održati će se kod Lovačkog doma u Turopolju. Pozvani ste da pod zvjezdanim nebom, nakon što lagano razgibate bokove u gradu, izađete u prirodu te dočekate prve sunčeve zrake uz zvukove progressive i tech housa.


Evo i najave sa brija.com:


Lokacija je savršena za nesmetano partijanje, poput legendarnih partya sredinom devedesetih, stoga zbog same aktraktivnosti lokacije organizatori mogu očekivati dobar odaziv. No, to nije jedini razlog zbog kojeg ćete se htjeti uputiti u Turopolje. Naime, Progressive Night party je humanitarnog karaktera, te sav prikupljen novac ide nezbrinutoj djeci, koje nažalost u Hrvatskoj ima mnogo. Kako bi se još bolje zabavili, organiziran je kvalitetan line up, koji će nastojati držati sve posjetitelje na nogama cijelu noć. Natupaju Marko Felinger (Osijek), Mario Palmer (Zagreb), Pattern 11 (Velika Gorica), te Progressive Child (Velika Gorica). Cijelu priču zaokružuje odličan light i laser show, te dobra vijest da će cijene pića biti po sniženim cijenama. Cijena ulaznice iznosi simboličnih 30 kn.


Stoga, vikend započnite u prirodi, uz dobru glazbu, dobro društvo, jeftinu cugu. Toalet osiguran :)


Tko ostane zadnji – posprema!


Tko ne zna kako doći do tamo, evo link na kartu – lokacija!
Komentari
16.05.2009 - Basa
Wohoo! bilo je mrak sve do zore :P Zakon place ^_^
15.05.2009 - maki
zgleda da bu zimec (: bumo se oblekli
13.05.2009 - Beb@
to će bit jebeno!!! I am there
13.05.2009 - jura
jeste riječiti! dođem ja na tulum!!!
13.05.2009 - basa
potpisujem! :)
13.05.2009 - maga
cool :)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife