30.12.2009

Programi za školarce


Centar za djecu, mlade i obitelj je, uz svoje likovne i plesne grupe, igraonice, učilice i programe za roditelje, pripremio dodatne nove programe za hladne zimske dane.


Kroz zimske školske praznike osnovnoškolci se mogu pridružiti "Zimskom kutku" i tako sjedenje pred televizorom zamijeniti aktivnijim načinima zabave. Ovaj program traje od 4. do 8. siječnja 2010.godine od 11.30 do 14.00 sati. Kao i svi ostali programi Centra i ovaj je besplatan.


Želite li pak da vaši marljivi školarci nauče kako uspješnije učiti, steći vještine organizacije vremena, zaviriti u tajne motivacije i koncentracije te se upoznati s različitim strategijama učenja priključite ih programu "Neke nove fore u učenju". Program je namijenjen učenicima od 6. do 8. razreda OŠ i srednjoškolcima te se odvija kroz 12 susreta u večernjim satima.


Prijave se primaju do 20. siječnja 2010. godine, a upisati se možete osobno u Centru, na telefon 6231-734 ili putem e-maila, radnim danom od 9.00 do 13.00 sati.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati