02.03.2010

Proglašeni sportaši godine


Nakon što su Velikogoričani imali priliku prošli tjedan glasovati preko vgdanas portala za sportaše koji su se najviše istaknuli u protekloj sportskoj godini u subotu je održana završna svečanost odnosno dodjela priznanja. Ukoliko ste pratili glasovanje rezultati su vam poznati, a ako ne donosimo kratak rezime izbora.

Izbor najboljih sportaša od 1993. godine provodi Glasnik Turopolja, a ove godine odlučili su da građani sami glasaju za svoje sportaše i to putem internetskog glasovanja. Najboljim sportašima nagrade su u subotu uručili predstavnici političkog, sportskog i društvenog života Grada, a evo i tko su pobjednici.

Rock n Roll klub Vega okitio se sa tri nagrade, za najbolju sportašicu Doris Lučan, najboljeg sportaša Damira Zobeca, te za trenera godine Tomislava Odžića. Sumnje u ove nagrade nije niti bilo jer su nagrađeni u naš grad donjeli svjetsko zlato akrobatskog rock n rolla.

Ekipa godine su uvijek dobro raspoložene rukometašice Udarnika dok je momčad godine Plesni klub Megablast sa srebrnom medaljom sa svjetskog prvenstva.

Iako je prošle godine tek osnovan HNK Gorica zabilježio je odlične rezultate kroz godinu i sa ovoga izbora, izabran od strane građana Velike Gorice, u svoj klub donio prve tri nagrade sa izbora sportaša godine u konkurenciji nogometaša. Njihov trener Damir Petravić nogometni je trener godine, igrač Igor Hajduk nogometaš godine, a proglašeni su i najboljom nogometnom momčadi u 2009. godini.

sportasi20091.jpg

Sportaši čije vrijeme tek dolazi, ali su svojim rezultatima već dobili pažnju sportskih djelatnika, u kategoriji nade godine su Kruno Koren, Marta Hudžber, Ines Grdenić i Barbara Rajić. Najistaknutiji športski djelatnici pak su trener judaša Ibrica Mušinović i trener boksača Stjepan Bačurin. Lada Rojc kao nogometna sutkinja istaknula se u promoviranju velikogoričkog sporta.

Glavnu nagradu večeri, onu za životno djelo, primio je suosnivač i dugogodišnji trener Odbojkaškog kluba Azena Stjepan Puškar.

Sportski novinari iz Velike Gorice van internetskog glasovanja dodijelili su i posebne nagrade za potpomaganje velikogoričkog sporta i to Srednjoj strukovnoj školi Velika Gorica u čije ime je nagradu primio Ivan Đankić, a za sportska postignuća godine priznanja su otišla u HRK Gorica, Damir Bošnjaku, Vladi Horvatu i Kuglačkom klubu Radnik.

Nakon dodjele nagrada sportaši su nastavili druženje u Pivnici Posavina, a organizatori su najavili da će slijedeće godine izbor biti još jači i dignut na još višu razinu. Tko su najbolji pogledajte u fotogaleriji.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati