30.05.2009

Probni popis stanovništva


Ukoliko živite u gradskoj četvrti Braće Radić ili Mala Gorica, a od 1. do 12. lipnja Vam na vrata pokucaju ljudi tražeći informacije o Vašem kućanstvu - budite susretljivi. Radi se o probnom popisu stanovništva kojega će raditi anketari Državnog zavoda za statistiku. Kod dolaska u kućanstvo popisivač će se legitimirati posebnim ovlaštenjem Državnog zavoda za statistiku.

Probni popis radi se s ciljem provjere metodoloških, organizacijskih i informatičkih rješenja u prikupljanju i obradi popisnih podataka kako bi se pravodobno i na prikladan način pripremila provedba i otklonili eventualni nedostaci za provedbu Popisa 2011. na cijelom teritoriju Hrvatske.

S obzirom da nam je slijedeći popis stanovništva 2011. godine, ovime će se ispitati tehnika predviđena za taj popis kako bi se eventualni nedostaci pravovremeno riješili.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.