19.05.2010

Priznanja uspješnim mladima


Mladim uspješnim Velikogoričanima sinoć su u sklopu Dana mladih po prvi puta dodijeljena priznanja za uspjehe u svojim područjima djelovanja. Okupljeni u Galženici tom su prilikom poslušali kratko predavanje o uspjehu koje je vodio profesor sociologije Renato Matić, a potom je priznanja nagrađenima uručio gradonačelnik Dražen Barišić.

priznanjamladima.jpg

Priznanje za sportska dostignuća primili su Damir Zobec i Doris Lučan, europski i svjetski juniorski prvaci u akrobatskom rock n rollu. Doroteja Andreić se istaknula na natjecanjima iz astronomije te je kao i Ivan Dilberović, dizajner dobitnik rektorove nagrade, primila priznanje za akademska dostignuća.

Tomislav Lukšić primio je priznanje za volonterizam i humanitarno djelovanje u udruzi "Trag u beskraju" i Nogometnom klubu Gradići. Igor Pejak kao višestruki viceprvak Hrvatske u stolnom tenisu, za osobe s invaliditetom, također je primio priznanje za sportska dostignuća.

Vedrana Klarić primila je priznanje za društveni aktivizam, prvenstveno zbog rada u vrlo aktivnoj udruzi mladih GAS, a isto priznanje dobio je i pisac ovih redaka za djelovanje u udruzi Mozaik i podršci koju internetski portal VGdanas daje udrugama.

Na kraju, posebno dodatno priznanje, dobio je Ivan Dilberović koji je osmislio logo Savjeta mladih, a nagradu od 1000 kuna nesebično je predao u humanitarne svrhe za pomoć našoj mladoj sugrađanki.


Komentari
20.05.2010 - jamesbond
bravo jura !!! i cestitke dilberovicu na humanitarnoj gesti !!!
20.05.2010 - lala
Čestitam
19.05.2010 - cool232
čestitke svima!! posebno Juraju Odrčiću koji je preskočio svoje ime u članku :) Jura! Jura! :)
19.05.2010 - tonia
svaka čast ivanu d. na ovako divnoj gesti. trebamo više takvih primjera
19.05.2010 - ivan
Bilo bi zgodno pitati te vrijedne mlade što im predstavlja to priznanje i da li uopće imaju što od njega! ...mogli su i koju kunu više izvući iz džepa...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura