27.05.2009

Pritisak

Objavljeno od: juraja, 27.05.2009


Težak je dan, sparan i naporan. Odlazim do birtije na čašu leda sa produženom kolom. 16 kn. Kolega ista kombinacija plus kava, 16 + 8. Konobar zaokružuje sve skupa na 44 kn. Visoki je datum.


Priča: posao-kuća-birtija, vidimo se sutra. Odlazim do betmobila i tražim ključeve, nema ih. Drek. Ključevi?


Neviđenom tehnikom uspio sam zaključati auto tako da su mi ključevi ostali unutar automobila. To je moguće samo na automobilu datuma proizvodnje 20. stoljeća. Gledam, razmišljam, kombiniram. Ne vjerujem si kakva sam budala. Guram ruku kroz mali prolaz na prozoru koji sam ostavio otvoren da ulazi zrak. Kontam si, a ostavio si ga tek tolko otvoren da ti netko ne može gurnut ruku da otvori vrata. Još jedan trzaj, bez uspijeha.


Ništa, odlazim doma i kopam po ladicama da nađem rezervni. Tko bi reko čuda  da se dese, imam ga. Okrivit ću visok tlak za nedostatak aktivnih sivih stanica u glavi.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.