23.06.2010

Prijave šteta od elementarne nepogode

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić proglasio je elementarnu nepogodu za općine Strmec Bukevski, Lazinu Čičku, Črnkovec, Ribnicu, Staro i Novo Čiče, Vukovinu, Kurilovec, Veliku Goricu, Gradiće i Donju Lomnicu.

Štete su nastale na poljoprivrednim kulturama, gospodarskim i stambenim objektima. Oštećenja se kreću između 30 i 100 posto, a prosječno iznose 70 posto. Svi oni koji imaju štete mogu to prijaviti u gradski Ured za gospodarstvo i poljoprivredu u zgradi gradske uprave. Rok za podnošenje prijava je osam dana zaključno s 2. srpnja. Dodatne informacije možete zatražiti na broj 01/6269-947.

– Isplatu će od osiguravajućih kuća dobiti svi koji su osigurali svoje usjeve, a oni koji nisu čekat će isplatu potkraj godine od države – poručila je pročelnica Zlata Filipović.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati