28.11.2010

Pričam ti priču

Danas u 17 sati u dvorani Galženica gostovat će Kazalište Smješko s predstavom za djecu "Pričam ti priču". Predstava u trajanju 40 minuta nastala je prema motivima najpoznatijih bajki Braće Grimm.

U ovoj dječjoj predstavi troje klinaca krate svoje vrijeme pričajući i igrajući se priča koje su čuli ili pročitali. Priče su najpoznatije bajke braće Grimm. Započinju "Ivicom i Maricom", nastavljaju "Snjeguljicom", "Trnoružicom" i završavaju "Pepeljugom".

Na lak, igriv način djeca zajedno s njima odlaze u svijet bajki koje nisu samo ispričane priče, one su i pune korisnih savjeta o dobroti, požrtvovnosti i pravdi, tako da uz zabavu djeca upoznaju svijet kazališta i književnosti na neposredan način.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati