14.07.2010

Presvlačenje ulica

Strojevi i radnici već su u punom pogonu. Svi ljetni radovi koji već uvelike traju na području Velike Gorice trebali bi, kako je najavljeno, biti dovršeni do sredine kolovoza.


Za “presvlačenje” ulica i izvanredna održavanja iz gradskog je proračuna za ovogodišnje ljetne radove izdvojeno više od milijun kuna. Nažalost, na popisu ljetnih radova ni ove godine nije obnova glavne velikogoričke prometnice. Kada će i ona napokon doći na red, baš nitko nije znao odgovoriti.


Potkraj srpnja bit će dovršen Trg kralja Petra Krešimira IV., za čije je uređivanje izdvojeno 726 tisuća kuna. U Gudcima će do kraja kolovoza radnici obnavljati odvojak Pastuovići, za što je iz gradske blagajne izdvojeno oko 38.000 kuna, a u Kučama će se do sredine srpnja urediti pješačka staza u parku kod Društvenog doma, za što je osigurano 93.000 kuna. U Ribnici će se pak urediti Ulica Perenski u dužini 320 metara, što će građane stajati 263 tisuće kuna. U crkvenom dvorištu u Okujama do 20. srpnja za 50 tisuća kuna uredit će se parkiralište, a obnovit će se i Turopoljska ulica u Maloj Buni, za koju je osigurano 65.000 kuna. (lk/VLM)Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati