23.05.2010

Prekidi

Večeras u dvorani Gorica gostuje predstava Prekidi kazališta Planet Art. Početak je u 20 sati, a ulaznice su 40 kuna.


“Prekidi” prate Stevea i Alice, mladi par, na putu kroz njihovu ljubavnu vezu prožetu poznatim ljubavnim toponimima: strašću, slomljenim srcima, prekidanjem, ponovnim sastajanjem, zanosom i samoćom, što će bez sumnje prepoznati svatko tko je ikada bio u ljubavnoj vezi. Kako im se putovi uvijek nanovo isprepliću, njihovi susreti su ponekad smiješni, ponekad tužni, ponekad zabavni, ponekad dirljivi, a iznad svega prožeti iskrenom potrebom za pravim odnosom.

Tekst je napisao američki dramatičar i scenarist Michael Cristofer koji je za dramu The Shadow Box 1977. godine dobio Pulitzerovu nagradu i nagradu Tony. Napisao je i scenarije za filmove Falling in love, Casanova, The witches of Eastwick, Original sin…

Cristofer je prema svojoj drami Prekidi napisao i scenarij za istoimeni film iz 1997. godine u kojem svadljivi ljubavni par igraju Russell Crowe i Salma Hayek.

izvor: teatar.hr/pouvg


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati