12.11.2010

Pregršt domaćih utakmica

Ovog vikenda gotovi svi gorički sportaši igraju kod kuće, osim Azene koja je u subotu na gostovanju u Slavonskom Brodu kod ŽOK-a Marsonija.

Sportski vikend započinje u subotu u 14h kada na stadionu Radnik igraju nogometaši Gorice protiv momčadi Vukovar 91'. Gorica ide na pobjedu kako bi učvrstila prvu poziciju u 2.Hrvatskoj nogometnij ligi, no sa svakim protivnikom treba biti oprezan, pa tako i s Vukovarcima. Spomenimo, na pobjedu će sigurno ići i Lučko na gostovanju u Sinju, jer nakon 12 odigranih kola imaju tek jedan bod manje od Gorice.

U dvorani Srednjih strukovnih škola rukometašice Gorice također u subotu dočekuju ŽRK Sloga iz Svete Nedjelje. Gošće imaju 2 boda manje od Goričanki, i nalaze se na 4.mjestu 2.hrvatske rukometne lige zapad.

Kuglački klub Radnik, kao što smo ovog tijedna već spomenuli, dočekuje jednu od najboljih momčadi, i to onu iz Zadra. Višestruki državni prvaci do sada su neporažani, i očekivano je da će učiniti sve da se to ne promijeni.

Sportski vikend nastavlja se u nedjelju kada u 14:45, u dvorani OŠ Nikole Hribara odbojkaši Gorice dočekuju ekipu MOK-a Čazma. Gosti imaju pobjedu više i samo su jedno mjesto na ljestvici ispred domaćina, pa malo podrške dečkima neće škoditi dok pokušavaju doć do novih bodova u 2.međužupanijskoj ligi.

Nakon toga HRK Gorica imat će težak ispit protiv momčadi NEXE Našice koji su na 2.mjestu Premijer lige. Utakmica 10.kola započinje u 17h u dvorani Srednjih strukovnih škola.

Ubrzo nakon rukometaša, košarkaši Gorice ugošćuju momčad iz Samobora. Jesu li se dečki trgnuli i hoće li doć do novih bodova, pogledajte u dvorani srednjih škola u nedjelju u 19:15h.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 22. listopada u Lučkom u 15 sati.
NK LUČKO - HNK GORICA
U subotu, 22. listopada u Srednjoškolskoj dvorani.
HRK GORICA - RK UMAG
u nedjelju, 23. listopada u Svetoj Nedelji u 18 sati.
ŽRK SLOGA - ŽRK UDARNIK 
U nedjelju, 23. listopada u Dubrovniku.
OK DUBROVNIK - ŽOK AZENA
U subotu, 22. listopada u Zagrebu u 20,45 sati.
OK CROATIA - OK GORICA
U subotu, 22. listopada u Novskoj u 15,30 sati.
NK LIBERTAS - NK UDARNIK

U nedjelju, 23. listopada u 15,30 sati.
NK POLET - HNŠK MOSLAVINA
NK GRADIĆI - NK PONIKVE
U subotu, 22. listopada u 15 sati.
NK KLAS - NK MRACLIN
NK LUKAVEC - NK NAFTAŠ IVANIĆ

U nedjelju, 23. listopada u 15 sati.
NK STRMEC - HNK GORICA II
NK LADUČ - NK BISTRA
U subotu, 22. listopada u 15 sati.
SLOGA - TUROPOLJE
SAVA - B. JELAČIĆ (V)

U nedjelju, 23. listopada u 15 sati.
TUROPOLJAC - BUNA
B. JELAČIĆ - VATROGASAC
DINAMO HIDREL - LONJA
BRCKO - MEŠTRICA
U nedjelju, 23. listopada u Obrezini u 15 sati.
NK MLADOST - NK GRANIČAR (K)