13.03.2010

Predstavljen plakat


Sinoć je u Srednjoškolskom centru Velika Gorica održana promocija plakata 18. Turopoljske trke koja će se održati slijedeće nedjelje, prvog dana proljeće 21. ožujka, a prigodno je postavljena i izložba slika odnosno plakata dosadašnjih turopoljskih trka.

Za glavni motiv ovogodišnje trke odabrana je crkva Navještenja Blažene Djevice Marije, a njenu kratku povijest i čvrstu povezanost sa Plemenitom opčinom turopoljskom objasnio je župan Opčine Franjo pl. Kos. Autorica plakata 18. Turopoljske trke je Andreja Robić. Nazočnima su se obratili organizator iz maraton kluba Mato Bilić i zamjenik gradonačelnika Stjepan Kos, a obojica su istaknuli zadovoljstvo što trka svake godine napreduje pa je i svoju punoljetnost dočekala kao međunarodni polumaraton.

trkaplakat1.jpg

Maraton klub Velika Gorica ove je godine u potpunosti preuzeo organizaciju od Plemenite opčine turopoljske, a tradicionalna Turopoljska trka sastoji se od više utrka namjenenih profesionalcima, amaterima, ali i cijelim obiteljima. Trka se sastoji od više utrka: glavne trke - polumaratona 21,1 km kroz Veliku goricu, trka na 5km - trke građana, juniora, tvrtki, familija te trke učenika na 1km.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati