21.11.2010

Predstavljanje albuma Sunce Boje Izdaje

U Klubu 100 sinoć je predstavljen album Sunce boje izdaje velikogoričkog hip hopera Marka Pavišića - Crossa. O albumu smo već pisali, a recimo samo da je naglasak albuma na vrijednosti individualnosti pojedinca u borbi s nametanjem mišljenja većine.

Dobro obavljen posao u studiju i očekivano srčana izvedba na promociji albuma ipak nisu privukli značajniji broj posjetitelja. Za sve ono koje zanima o čemu to jedan Velikogoričan repa, možete cijeli album besplatno i legalno skinuti ovdje.

cross1.jpg

cross2.jpg

cross3.jpg

cross4.jpg

Komentari
23.11.2010 - ...
RNB ne volimo svi cajke ko ti... adje ajde...svako voli svoje...decko je vec dosta dugo i ima dobrih nastupa iza sebe a do kud si ti dogurao?
23.11.2010 - I da i ne
Ovo tu se seru papci koji se boje primiti mikrofon u ruke i pjevat doma pred mamom i tatom a cross je repa pred publikom zato nemoj te srat nemate razloga
23.11.2010 - Ariana
a ima i drugih kojima je lijepo to što radi :)
23.11.2010 - MARIJA
daj pustite momka na miru.....možda nije najbolji u tome što radi,ali mislim da on i ne teži tome da bude...radi ovo i vlasitog zadovoljstva i ljubavi i dobro mu ide.....čovjek koji sluša rap preko 10 godina, nešto je i naučio.....možda se nekome ne svide njegovi tekstovi, ali to nema veze s njegovom vještinom koja je dobra...cross-red,rad i disciplina:-) su ti se isplatili....samo tako!!!!!!!!!
23.11.2010 - Ariana
a ima i drugih kojima je lijepo to što radi :)
22.11.2010 - ivan
...tko voli nek izvoli...nemoraš odmah vrijeđati momka, možda mu je baš lijepo!
22.11.2010 - RNB
DECKO PA BOLJE DA SE PRIMIS MOTKE,JER TI I RAP KAO I KOKOS I SEDLO
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife