09.09.2010

Predstava i tribina o invaliditetu

Sutra, u petak 10. rujna u 11 sati, u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica u izvedbi glumaca Udruge Kultura Nova prikazat će se predstava „Biti drukčiji“ koja se bavi problematikom osoba s invaliditetom.

Nakon predstave održat će se tribina s gostima koji će na temelju svojih životnih iskustava prikazati probleme, nade, želje i razmišljanja osoba s invaliditetom.

Na predstavi i tribini sudjelovati će učenici osnovnih škola, učenici Centra za odgoj i obrazovanje i članovi Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Velike Gorice te gradonačelnik Dražen Barišić i njegovi zamjenici. Tribinu će voditi gospodin Darko Matić.

Gošće tribine su magistra Mirjana Dobranović, predsjednica Udruge za promicanje istih mogućnosti UPIM, gospodin Vojin Perić, voditelj Kazališta slijepih i slabovidnih „Novi život“ i gospođa Jadranka Bačurin, ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura