15.10.2010

Predsjednica Vijeća u posjetu obiteljima stradalim u poplavama

Predsjednica Gradskog vijeća Vesna Škare Ožbolt u srijedu je posjetila Jagodno, Ribnicu, Čičku Poljanu, Čret Posavski, Bukevje i druga područja koja su bila pogođena poplavom u okolici grada Velike Gorice. U razgovoru sa mještanima koji su se intenzivno spremali za dolazak hladnih dana poručila je kako će se založiti da se i dalje nastavi pomagati oštećenima u poplavi.

Kako svrha posjeta poplavljenim područjima nije bilo razgledavanje već i osluškivanje na koji način Vijeće može pomoć s predsjednika mjesnog odbora Jagodno gospodinom Ivanom Lučićom predsjednica je zakazala sastanak na kojemu će se dogovoriti potrebna komunalna uređenja i pokrenuti opremanje dječjeg igrališta. Čim krenu radovi ponovno će posjetiti ova područja, poručila je Vesna škare Ožbolt.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.