08.09.2010

Predsjednica vijeća među građanima

Predsjednica Gradskog vijeća grada Velike Gorice Vesna Škare Ožbolt nakon godišnjeg odmora sve je češće viđena među svojim Velikogoričanima, tako je nedavno razgovarala sa građanima i članovima stranke uz kavu na terasama poznatih Velikogoričkih kafića.

Posebno se uputila u mjesto Novo Čiče gdje je razgovarala sa predsjednikom mjesnog odbora Nikolom Šimcem o nastavku komunalnog uređenja Novog Čiča gdje su i nedavno postavljeni "ležeći policajci" i znakovi upozorenja na prometnici koja je u blizini škole i koja je vrlo kritična zbog učestalih prometnih nesreća. Nikola Šimac i njegovi suradnici pokazali su predsjednici Gradskog vijeća Vesni Škare Ožbolt gdje planiraju pošumljavanje na novouređenom jezeru Ježevo, a ona im je osobno obečala sudjelovati u sadnji!

Proteklog vikenda Vesna Škare Ožbolt bila je sa Velikogoričanima na hodočašću u Mariji Bistrici kojih je bilo gotovo dvije i pol tisuće. Dodajmo da je prvi radni zadatak vođenja Gradskog vijeća čeka 15.rujna za kada je zakazana sjednica.


Komentari
09.09.2010 - ...
ajde da i ona malo upozna nas mali grad.. :)
Prikaži ostale komentare ...

Za komentiranje ovog članka potrebno je biti prijavljen kao registrirani korisnik.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati