04.11.2010

Poziv za predlaganje kandidata za javna priznanja Grada

Grad Velika Gorica uputio je poziv za predlaganje kandidatkinja i kandidata za dobitnike javnih priznanja koja će se dodijeliti na svečanosti na Dan grada 13.prosinca.

Javna priznanja Grada su Počasno građanstvo za posebne zasluge, Povelja Grada fizičkim osobama za životno djelo te Nagrade Grada Velike Gorice fizičkim ili pravnim osobama za 5 kategorija. Nagrada "s likom Franje Lučića" dodjeljuje se za postignuća na području društvenih djelatnosti, a nagrada "Krčka vrata" za dostignuća u gospodarskim djelatnostima, razvitku grada i unapređenju kvalitete života građana.

Nagrada Grada Velike Gorice s likom Nikole Škrlca Lomničkog dodjeljuje se za doprinos razvitku demokratskih političkih institucija, aktivnog građanstva, lokalne i mjesne samouprave i političke kulture dok se nagrada „Zlatna turopoljska podgutnica“ dodjeljuje za jačanje ugleda i promociji Grada Velike Gorice u zemlji i svijetu.

Od ove godine dodjeljuje se i nagrada Turopoljsko srce za dostignuća na području humanitarnog djelovanja.

Pozivaju se svi zainteresirani predlagatelji da svoje prijedloge s iscrpnim obrazloženjem te podacima o kandidatu dostave najkasnije do 18. studenog 2010. godine, a sve podatke i kriterije možete pronaći ovdje.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati